Одбојкашице Врања увелико се припремају за наставак сезоне у Првој лиги Србије, која почиње 25. јануара

Као дебитант у Првој лиги Србије, Женски одбојкашки клуб Врање је у сезони 2016/2017 направио до сада најбољи резултат у овом рангу такмичења, када су врањске девојке на полусезони и на крају шампионата заузеле 3 место омах иза Клека и Срема из Сремске Митровице.

После две мање више успешне сезоне, на крају претходне године, одбојкашице Врања су се пласирале на 5 место од 10 клубова у лиги , што је врло добар резултат. У односу на претходну такмичарску сезону то је помак на боље за два места на табели. Да су озбиљно схватиле наставак сезоне показује и почетак припрема за наставак шампионата. Играчице и тренер Иван Ђуровић раде већ десетак дана у теретани пре подне и у Хали поподне, два тренинга дневно припремајући мсе за почетак шампионата 25. јануар када гостују Спартаку у Љигу. Поред провереног играчког кадра из првог дела сезоне у клуб су стигле и неке нове девојке, које ће појачати конкуренцију у саставу и које ће донети нов квалитет тиму.

Реално гледано овај тим Врања има капацитета за прва три места у лиги а какав ће пласман бити на крају сезоне остаје да се види.

Подели: