Финалним утакмицама на турнирима у недељу се завршавају Спортски дани Врања

Од вечерас па до недеље на турнирима у оквиру Спортских дана Врања 2020. решаваће се питање победника. У суботу су на програму полуфинални мечеви а у недељу се играју финалне утакмице.Милош Трајковић, првотимац КМФ Врање оцењује шансе тима у пролећној сезони у Првој Футсал лиги.

Протеклих десетак дана одиграно је много утакмица на турнирима на Спортским данима Врања 2020. године. У малом фудбалу, баскету, одбојкашком миксу и стоном тенису виђени су интересантни мечеви и у остала три дана  ће се решавати питање победника. У малом фудбалу, где је конкуренција била најjача, вечерас су на програму утакмице четвртфинaла, сутра се игра полуфинале а у недељу утакмица за треће место и финале. У четвртфиналу, вечерас се састају екипе: Бујановац-Торпедо, Пинокио такси-Селпа, Код Граде-Кафана Адрија и Ерсте банка-Дона лајн. У суботу ће победници одмерити снаге у полуфиналним мечевима а у недељу ће најбољи играти за пласман и за новчане награде.

Сутра се играју сви мечеви и на турнирима у баскету, одбојкашком миксу и осмина финала на турниру у стоном тенису, појединачно. Од 19 сати снаге ће одмерити у баскету екипе: Тринидад и Тобаго против Несал старса и Прваосуђе Врање са екипом Керамика Бимбер. Победници ће у недељу играти финале.

У одбојкашком миксу, сутра ће у полуфиналу играти Институција и Младе наде и Прле и Тихи против екипе Мастер. Финале је такође у недељу.

Појединачно такмичење у стоном тенису се игра у суботу мечевима осмине финала. Парови су: Миленковић-Ненков, Крстић-Андрић, Петричевић-Филиповић, Стојановић-Марковић, Петричевић-Цветковић, Филиповић-Милошевић, Тасић-Зупанчић и Цветковић-Филиповић. Најбољи ће у недељу одмерити снaге у финалу.

Репрезентативац Србије у малом фудбалу и првотимац Врања, Милош Трајковић сматра да ће КМФ Врање успети да на крају сезоне у Првој лиги буде у средини табеле.

Првенство почиње 7. фебруара, а Врање гостује Економцу у Крагујевцу.

Подели: