Стони тенис и одбојка, данас у оквиру прославе Дана Града

У оквиру прославе Дана Града, јуче је одржан турнир у џудоу а почео је и турнир у малом фудбалу. Осам екипа играју и вечерас а сутра је финале у 18 сати.

Данас су на програму два турнира и то у стоном тенису у сали Дома Културе уз организацију СТК Топ Спин и у одбојци у Хали спортова, а организатор овог турнира је Одбојкашки клуб Панда.

Отварајући турнир у стоном тенису, градски већник за спорт и омладину Ненад Ђорђевић рекао је да му је задовољство да види велики број учесника турнира у млађим категоријама.

-Град ће и даље подржавати СТК Топ Спин, који је на добром путу да се пласира у виши ранг такмичења. На овом турниру учествује преко 150 младих стонотенисера из Србије, Бугарске и Северне Македоније. Сутра се турнир наставља а наступиће сениори и ветерани – рекао је Ђорђевић.

Фото: Врањска плус

Турнир у одбојци окупио је само три пионирске екипе. Топличанин из Прокупља, Радан из Лебана и домаћин Панда, а нису се појавиле екипе из Лесковца, Ниша и Пирота.

Отварајући и овај турнир, градски већник за спорт и омладину, Ненад Ђорђевић, захвалио се екипама које су дошле да увеличају Дан Града, и да су екипе које се нису одазвале, уредно позване. Изразио је наду да ће турнир протећи у најбољем реду и да ће се идуће године ова традиција организовања турнира наставити.

У недељу је последњи дан спортских игара а он почиње скијашким такмичењима на Бесној Кобили. Турнир у шаху у сали Дома ученика у Врању је на програму у 11 часова а почетак кошаркашког турнира је заказан за 12 сати у хали спортова.

 

Подели: