Дан Града: Такмичења у скијању, шаху, кошарци и малом фудбалу

Трећег дана на спортским играма, које организује Град Врање, поводом Дана ослобођења од Турака, одржана су такмичења у скијању, шаху и кошарци, док се вечерас завршава турнир у малом фудбалу.

На Бесној кобили, у организацији истоименог скијашког клуба, Града Врања и Спортског савеза, одржан је седми Меморијални куп у скијању Ђулбас и Каце. Уз учешће скијаша аматера из Врања и околине, вожене су трке у свим старосним категоријама. Организатор је поделио најбољим учесницима скромна признања и пехаре.

Фото: Врањска плус

А Шах клуб Врање био је у сали Дома ученика организатор шаховског турнира на коме су учествовали такмичари из осам градова и општина. Учествовали су шахисти свих генерација. Најбољи су награђени пехарима и медаљама.

На отварању турнира, такмичаре је поздравио, члан Градског већа за спорт и омладину, Ненад Ђорђевић. -Желим вам свима спортску срећу и добро дружење – истакао је Ђорђевић.

На турниру у кошарци, јуниорских тимова, учествују четири екипе. Поред домаћина, Пантера из Врања, за пехаре су се борили и Актавис академија из Лесковца, Топличанин из Прокупља и Јуниор из Ниша.

Фото: Врањска плус

И овај турнир је отворио члан Градског већа за спорт и омладину, Ненад Ђорђевић.

Вечерас се игра финале на турниру у малом фудбалу.

Подели: