Српска десница Врање: Хуманитарна акција за борца са Кошара

Чланови Градског одбора Српске Деснице у Врању саопштили су да су посетили су борца са Кошара Горана Цветковића који живи у селу Средњи Дел које се налази око 20 километара од Врања.

Према њиховим речима, када су чули животну причу овог ратног ветерана и колико му је помоћ неопходна, одлучили су да покрену акцију да му се помогне. Дониран му је мотокултиватор и пакети основних животних намирница.

-Борцу са Кошара, Горану Цветковићу који живи са својим родитељима, супругом и троје деце, мотокултиватор много значи јер ће му знатно олакшати послове на имању. Личну причу овог човека, прожету траумама прошлости, али нажалост и садашњости, тешко је дочарати. Ово је само мали гест, јер све што дамо овим људским величинама, премало је. Српска Десница ће се снажно залагати да се питање ратних ветерана и институционално реши, да се најзад дефинише статус борца, и уверавамо, да ови хероји неће бити заборављен – поручили су, између осталог, чланови Градског одбора Српске Деснице у Врању у саопштењу које је стигло у нашу редакцију.

 

Подели: