Осим кошаркаша, сви клубови играју за викенд првенствене утакмице

Осим кошаркашких шампионата, за викенд ће се играти утакмице у фудбалу, малом фудбалу, одбојци и стоном тенису у којима су актери клубови из Пчињског округа. У Супер лиги Србије почиње други део шампионата. У недељу на стадиону Партизана у Београду, домаћи тим, дочекује Радник из Сурдулице. Фаворит на мечу је другопласирани београдски тим а освојен бод за фудбалере Радника, много би значио у борби за опстанак у Супер лиги. Сви клубови из Супер лиге су обавили зимске припреме па ће прве утакмице показати у каквој су форми фудбалери.

У 11. колу Прве лиге, Клуб малог фудбала Врање дочекује у суботу у 19 сати у врањској хали спортова екипу Новог Пазара. Бодови потребни и једнима и другима па се очекује рововска битка. Нови Пазар је други на табели са 24 бода а Врање шесто са 13 бодова мање.

У Другој Футсал лиги, Зуфо у Бујановцу игра са Сасом из Зрењанина у недељу. Зуфо је фаворит јер се налази на деоби треће позиције на табели, док су Зрењанинци осми са 5 бодова иза бујановачког тима.

У Првој одбојкашкој лиги играју се мечеви 13. кола. Сутра у 18 сати у малој сали Хале спортова, одбојкашице Врања дочекују Омладинца из Нових Бановаца. Један до другог на табели, два тима могу да приреде меч за одбојкашке сладокусце. Три бода је разлика у корист гостујућег тима, па ако желе пробој на четврто место, врањске одбојкашице, морају да тријумфују у овом мечу. У Другој лиги Исток, одбојкаши Врања у 11. колу домаћини су Пироту. Врање је треће на табели са18 бодова, Пирот седми са само 5 бода и то показује ко је фаворит на овом мечу. Меч се игра у суботу од 20 часова. Одбојкашице Панде у недељу у 17 сати дочекују Миленијум из Ниша. Миленијум је трећи на тебели и има 6 победе више од предпоследње Панде.

Играју се и мечеви у 13. колу Друге стонотенисеке лиге групе Југ. Неприкосновени лидер на табели, врањски клуб Топ Спин који је остварио свих 11 победа одлази на гостовање Озрену у Сокобањи. Озрен је девети а Топ Спин први на табели па улога фаворита припада сигурно Врањанцима.

Подели: