Одговор Народне странке у Врању на саoпштење Савета за културу СНС Врање

Градски одбор Народне странке у Врању одговорио је на саопштење Савета за културу Српске напредне странке у Врању, а у одговору се између осталог каже:

-Да сте пажљиво прочитали саопштење Градског одбора Народне странке Врање увидели би да саопштењем ниједна жена није увређена. Саопштењем се само тражи оставка већнице за културу Зорице Јовић из моралних разлога, због небриге над бистама и споменицима културе и уопште због неспособности и нерада.

Ако господо из Савета за културу СНС бисте врањских великана изгледају тако како изгледају када их чувате, како ли би онда изгледале када их не бисте чували? Фотографије сведоче. Ако их немате, проследићемо вам их, ако пак не видите, онда вам ту не можемо помоћи. Уместо да стоје усправно, онако како су великани који су представљени тим бистама и заслужили, оне леже разбацане, у полу распадном стању, неке одвојене од својих постамената на калдрми дворишта Харемлука, који такође вашом небригом пропада. Нас само забрињава чињеница шта ће у Србији, након вашег штеточинског режима, остати? Ваше успехе које истичете и начин како сте располагали новцем грађана имаћете прилику да објасните пред надлежним тужилаштвом, одмах када Србија поново постане правна држава. То вам обећавамо! – стоји између осталог у саопштењу Народне странке Врање.

 

 

Подели: