Због радова привремено затворене поједине саобраћајнице

Предузеће „Урбанизам и изградња града Врања“ обавештава грађане да због радова на коловозу је за саобраћај затворена улица Краља Милана од раскрснице са улицом Народног хероја до раскрснице са улицом Сутјескином, а због радова на канализационој мрежи затворена је Змај Јовина улица од раскрснице са улицама Цетињском и Народног хероја до раскрснице са улицом Кнеза Милоша.

Радови се изводе и у улици Народног хероја која ће у наредном периоду бити повремено затворена за саобраћај. Из предузећа „Урбанизам и изградња града Врања“ моле грађане да користе алтернативне саобраћајнице.

Због радова на саобраћајници затворена за саобраћај је улица Боре Станковића од раскрснице са улицама 1. мај и Есперанто до раскрснице са Немањином а због радова на реконструкцији Градског парка, најстрожије је забрањено паркирање на тротоару у улици Кнеза Милоша као и Змај Јовиној.

У току је и реконструкција заштитне ограде „Бујковског моста“ тако да ће у наредним данима бити ограничено коришћење дела саобраћајнице Немањине у зони радова.

Из предузећа „Урбанизам и изградња града Врања“ позивају грађане да на број дежурног телефона  017/404 275; 017/404 274 или на e-мail:urbanizam@open.telekom.rs доставе сва уочена оштећења на коловозу и путном земљишту, као и захтеве за измену и одржавање јавне расвете.

Извор: ЈП „Урбанизам и изградња града Врања“

Подели: