Сентић: И опет вам поручујемо слободно пишите ми и даље држимо час

Потпредседник ГрО СНС Врање Драган Сентић огласио се саопштењем за јавност које преносимо у целости:

Чињеница је да нас депонија од портала више не може изненадити новим текстовима, који су све више и више пуни мржње и лажи. Поводом последњег у низу објављеног текста на њиховој депонији од портала, а у циљу објективног информисања јавности издајемо следеће саопштење.

Изгледа да слобода медија у Србији од појединих тесара и аутостопера прави озбиљне психичке болеснике. И могу да имају подршку свих Н1 телевизија на свету, разних лопова Ђиласа, Јеремића, Обрадовића, амбасада, колико хоће, неће нас никад победити. Неће нас из Српске напредне странке никада натерати да им плаћамо рекет да би о нашим резултатима бар понекад написали нешто.

Kолико сте болесни и изгубљени у својој мржњи можда најбоље говори податак да не видите да поверење грађана у наше резултате и наш рад и даље расте стоји у саопштењу Градског одбора СНС Врање

Али, шта друго очекивати од новинара који читав живот стопира и вероватно у ауту који му први стане напише и прво што му падне на памет, а све како би оправдао сваки уложени евро у њега. Чињеница да аутор пише такве глупости о месту у којем живи је само доказ да смо у праву, или можда да је аутор слеп.

И само идиоти попут аутора текста могу да верују да неко треба да прети народу, поред многобројних резултата које смо у последње три и по године остварили, да би гласао за нас.

Српска напредна странка није дошла на власт тако што је претила било коме и Српска напредна странка није побеђивала на свим претходним изборима тако што је претила било коме. Хтели ви то да признате или не ми имамо озбиљан програм и озбиљне резултате, тако да ћемо и на предстојећим изборима изаћи пред грађане не претњама и уценама већ са озбиљним резултатима и програмом и у Врању и у Врањској Бањи.

И на крају опет вам поручујемо слободно пишите ми и даље држимо час, стоји у саопштењу Градског одбора СНС Врање које је потписао потпредседник Драган Сентић.

Подели: