Савет за здравство ГрО СНС Врање: Ми из Српске напредне странке смо одговорни према грађанима

У нашу редакцију стигло је саопштење Савета за здравство ГрО СНС у Врању у коме се каже:

-Ширење лажи, манипилација и испразно клеветање локалног квази портала, очекивано се захуктава у присуству све веће нервозе уочи предстојећих избора. Лажима, спиновањем и свакојаким измишљотинама, које ни пас с маслом не би могао да прогута, без успеха покушавају да баце сенку на нешто што је сваком јасно. А јасно је да на том шарлатанском таблоиду, који воде два уцењивача и рекеташа, може да се прочита све осим истине.

Поручујемо вам да су бедни и јадни ваши коментари које сами наклапате у покушају да утичете на креирање јавног мњења. Да сте мало озбиљнији, па да некад нешто сто је сваком очигледно добро и похвалите, можда би неко и насео и схватио вас озбиљно. Да бар умете да будете мало суптилнији и вештији манипулатори, да престанете да свакодневно вређате интелигенцију људима са таквим, већ одавно проваљеним триковима. Свакоме је већ одавно јасно да неименовани саговорници, тј. извори не постоје, да су то флоскуле у сваком вашем полуписменом тексту. Основно што би требало да знате, ако већ покушавате да се бавите новинарским послом, је да сте према Закону о информисању дужни да јасно и конкретно наведете извор и да у сваком случају проверите информацију. Наравно, пошто ви свесно пласирате дезинформације, сваком је јасно да и немате шта да проверавате.

Ми из Српске напредне странке смо одговорни према грађанима и добро знамо да не постоје „сигурни гласови“, о којима ви пишете. Нама је јасно да ће свако, када дође време избора, изаћи на своје бирачко место и гласати за оног за кога сматра да је нешто учинио за овај град. Да сигурно неће да гласа за некадашње лопове и криминалце. За оне о којима је имало и те како шта да се пише, али које сте свакодневно рекетирали да не би писали, крили истину од народа и од тога лепо живели. За оне који су све чега су се дотакли, уништили. На вашу жалост, дошло је лоше време за вас такве. Мало је и смешно већ постало то што се коначно са тим не помирите и покушате са објективним извештавањем, или ако већ нисте способни одете лепо да обрађујете дрво што вам је и струка, пошто сте са глумом већ пропали. Знамо да се и ваш колега, бањски аутостопер и фалсификатор, због својих настраности, није хлеба најео у просвети, али постоје и нека друга, часна, занимања са којим би могао да се прехрани до пензије.- каже се у саопштењу Савета за здравство ГрО СНС у Врању.

-Када већ помињете здравство, за нас нема сумње да ће поверење народа добити они који су саградили Хируршки блок, који почива на савременим принципима функционирања секундарне здравствене заштите и који ће опслуживати 250 хиљада становника Пчињског округа, са савременим операционим салама, савременом интезивном негом и најбољом медицинском апаратуром. Сматрамо да су наши гласови сигурни када грађани виде да почињемо и са реконструкцијом остатка дела Болнице у вредности од 1.450.000.000 динара. Када виде да је обезбеђено запошљавање 43 медицинска и здравствена радника ради помоћи становништву у руралним деловима града и још много тога о чему су озбиљни медији благовремено и објективно већ извештавали.

Заслепљени мржњом према Српској напредној странци ви вређате људе, вређате Синдикат лекара и фармацеута, Синдикат медицинских сестара. Вређате све здравствене раднике и све грађане тиме што на овакав начин извештавате и што свесно обмањујете јавност. Тиме говорите о себи, не о нама. Наши сигурни гласови су искључиво наши резултати.- каже се у саопштењу Савета за здравство ГрО СНС у Врању.

Подели: