Лопте на поклон ученицима свих школа из Владичиног Хана

У Владичином Хану одржано је окружно такмичење за ученике основних школа Пчињског округа у футсалу у Спортској хали, када је председник општине Горан Младеновић свечано уручио 40 лопти за фудбал, кошарку и одбојку представницима образовних установа. Он је том приликом подсетио на бројне инвестиције у школски систем у претходном периоду и најавио нова улагања.

Прво место на овом такмичењу у мушкој конкуренцији освојила је школа „Свети Сава“ из Владичиног Хана, која је савладала екипу „Вук Караџић“ из Врања резултатом 4:1, док је треће место заузела екипа „Јован Јовановић Змај“ из Сурдулице. Најбоље резултате када су у питању пионирке, остварила је ОШ „Доситеј Обрадовић“ из Врања, затим „Свети Сава“ из Владичиног Хана  док је „Вук Караџић“ из Сурдулице био трећи.

На окружно такмичење за средњошколце Пчињског округа у футсалу, пласирали су се Гимназија „Јован Скерлић“ и Техничка школа из Владичиног Хана, Економска и Ветеринарско – пољопривредна школа из Врања, Гимназија из Босилеграда као и Техничка школа из Сурдулице.

Подели: