Велики број грађана даје подршку листи „Александар Вучић – За нашу децу“

У просторијама ГрО Српске напредне странке у Врању велики број грађана окупио се како би дао подршку листи „Александар Вучић – За нашу децу“ за предстојеће парламентарне изборе. Подршку листи дали су и народни посланици у досадашњем сазиву Народне скупштине Славиша Булатовић и Ненад Митровић, као и градоначелник др Слободан Миленковић.

Изјаву за медије дао је полазник Академије младих лидера Српске напредне странке и кандидат за народног посланика Милан Илић.

„Србија је данас земља, која је економски развијенија него што је била пре четири године. Успели смо да изградимо много аутопутева, успели смо да изградимо много километара регионалних путева, да отворимо нове школе, нове болнице, клинике, да отворимо нова радна места и да пружимо нашим грађанима много више послова а просечна плата у Србији је данас 500 евра. Грађани Србије виде те резултате и грађани Србије осећају бенефите свих позитивних промена које су се десиле у претходних неколико година. Наравно постоје и они који очигледно намерно не желе да виде и да признају да је талас позитивних промена захватио читаву Србију и да Србија данас крупним корацима корача ка једној пристојној и бољој будућности,“ поручио је Илић.

Кандидати за народне посланике испред Градског одбора Српске напредне странке у Врању су Славиша Булатовић и Милан Илић.

 

Подели:

Пратите нас и на друштвеној мрежи Фејсбук