СПС на локалне изборе у Врању и Врањској Бањи излази самостално са листом „Ивица Дачић – Социјалистичка партија Србије“

Градски одбор Социјалистичке партије Србије у Врању ће у складу са одлукама свог Главног одбора у Београду на предстојећим локалним изборима у Врању и Врањској Бањи изаћи самостално са листом  „ Ивица Дачић- Социјалистичка партија Србије“ , речено је на конференцији за новинаре.  Зоран Антић председник врањских социјалиста рекао је да ће на седници одбора  која ће бити одржана у суботу 7.марта  усвојити листу од 65 кандидата за одборнике у Скупштини Града Врања. Интезивно са овим траје и процес прикупљања потписа подршке за ову листу.

-Уједно користимо прилику да паралелно радимо и на прикупљању потписа за републичке изборе. Имамо квоту од 470  потписа  као Градска организација и надам се да ће наши коалициони партнери  из Јединствене Србије у Врању  својим потписима подржати  републичку листу „ Ивица Дачић- Социјалистичка партија Србије“- Јединствена Србија Драган Марковић Палма“. Циљ Градског одбора Социјалистичке партије Србије у Врању је да на предстојећим локалним и парламентарним изборима направи двоцифрени резултат.

Кандидати за народне посланике поред Зорана Антића председника ГрО СПС-а у Врању су и Милена Маринковић професорка разредне наставе и директорка ОШ „Јован Јовановић Змај“, Дејан Илић дипломирани  инжињер пољопривреде и Марија Александров адвокат.

Подели: