Проф. др Слободан Антић интерниста – ендокринолог у ЗЦ Врање

Директорка Здравственог центра Врање, др Љиљана Антић је у договору са еминентним стручњаком проф. др Слободаном Антићем, интернистом – ендокринологом, омогућила свим корисницима здравствених услуга са крајњег југа Србије да добију помоћ када су у питању хормонски поремећаји и поремећаји метаболизма (ендокринологија) једанпут месечно.

Све додатне потребне информације као и упут за преглед код проф. др Слободана Антића сви пацијенти ће добити код свог изабраног лекара.

-Овим договором проширена је сарадња коју имају Здраствени центар Врање  и Клинички центар Ниш у квалитативном и квантитативном смислу  у оквиру које је подсећамо враћен Конзилијарни преглед за онколошке пацијенте у Врање и којом су омогућени прегледи магнетном резонацом за наше пацијенте у Клиничком центру Ниш. Нама је циљ да нашим пацијентима омогућимо квалитетну и сву потребну здравствену заштиту где смо то у могућности, без одласка из Врања, као у овом случају, али и да смањимо трошкове које здравствени систем има када пацијенте шаљемо ка установама терцијарне здравствене заштите – рекла је др Љиљана Антић директорка Здравственог центра Врање.

Подели: