Кривичне пријаве и хапшења због непоступањa по здравственим прописима за време епидемије

Припадници Министарства унутрашњих послова у Врању ухапсили су две особе рођене 1993. и 1992. године, из овог града, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело непоступање по здравственим прописима за време епидемије. Полиција их је за време трајања полицијског часа затекла на улици у Врању. Осумњичени ће, уз кривичну пријаву, бити приведени Основном јавном тужилаштву у Врању.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Бујановцу ухапсили су две особе рођене 1979. и 1974. године, обоје из овог града, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело непоступање по здравственим прописима за време епидемије. Осумњичени се терете да су прекршили меру самоизолације у кућним условима. Осумњичени ће, уз кривичну пријаву, бити приведени Основном јавном тужилаштву у Врању.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Врању, по налогу Основног јавног тужилаштва у Врању, поднеће кривичну пријаву против шездесетседмогодишњег мушкарца из околине Врања, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело  непоступање по здравственим прописима за време епидемије. Полиција га је затекла на месту сувозача у аутомобилу, испред једне компаније у Врању, чиме је прекршио Наредбу о ограничењу и забрани кретања лица на територији Републике Србије.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Трговишту, по налогу Основног јавног тужилаштва у Врању, поднеће кривичну пријаву против седамдесетдеветогодишњег мушкарца из Трговишта због постојања основа сумње да је извршио кривично дело непоступање по здравственим прописима за време епидемије. Полиција га је затекла у аутомобилу, на бензинској пумпи,  чиме је прекршио Наредбу о ограничењу и забрани кретања лица на територији Републике Србије.

Извор: Полицијска управа у Врању

 

Подели:

Пратите нас и на друштвеној мрежи Фејсбук