НОВИ ФАШИСТИЧКИ СКАНДАЛ БОШКА ОБРАДОВИЋА! На улазу у Скупштину Србије физички напао посланике и министре – РИСТИЧЕВИЋУ ПОЦЕПАЛИ САКО, ЛОНЧАРУ БЛОКИРАЛИ УЛАЗ!

Лидер Двери Бошко Обрадовић поново је изазвао инцидент испред Скупштине. Како сазнаје Информер, он и група његових колега физички су насрнули на посланика владајуће коалиције Маријана Ристичевића и министра здравља Златибора Лончара. Обрадовић и његове колеге из Двери насрнули су на Ристичевића и поцепали му сако, док су министру Лончару покушали да блокирају улаз у зграду Скупштине Србије. Обрадовић и присталице Двери држе транспаренте “Доле влада”, “Да ли корона зависи од избора”, “Не може Ðурђевдан, али избори могу”, носе заставе Србије и страначка обележја, и довикују да је председник Србије „издао Косово”, преноси Информер.

Они су, уочи почетка седнице, блокирали централне степенице на улазу у парламент, дувају у пиштаљке и не дозвољавају посланицима да уђу у скупштинско здање, који главном улазу у Скупштину могу да приступе једино са бочне стране. У једном трентуку је умало дошло до кошкања, јер су неки посланици хтели да уђу у зграду Скупштине, где би требало да почне нова седница. У скупштину је нешто мало пре 10 сати дошао министар здравља Златибор Лончар, а у једном тренутку се лидер Двери са пиштаљком унео у лице министру, који је настојао да га држи на одстојању. Обезбеђење је стало између њих двојице, како не би дошло до већег инцидента, а затим су министра Лончара “спровели” у парламент, на главни улаз, али са бочне, а не централне стране. Пре Лончара, у парламент је стигао и лидер радикала Војислав Шешељ, којем су окупљени викали “уа”, преноси Информер.

Подели: