Велико интересовање за ИТ одељење у врањској Гимназији

Гимназија „Бора Станковић“ у Врању трећу годину за редом отвара врата ИТ одељења свим заинтересованим ђацима. Рок за пријављивање за упис истиче данас, а полагање посебног пријемног испита је 10. јуна у Лесковцу или Врању.

Специјализовано одељење окупља ученике са посебним способностима за рачунарство и информатику који ће по завршетку школовања имати високо знање о програмирању и рачунарским мрежама. Интересовање за ИТ одељење врањске Гимназије „Бора Станковић“ је велико, рекла је директорка Сузана Мишић Станковић.

-Коначан списак локација где ће се обавити пријемни испит биће објављен након извршених пријава и сагледавања просторних капацитета гимназија који обезбеђују епидемиолошку безбедност кандидата. Ученици који се пријављују онлине за полагање пријемног  испита за упис у специјализовано  ИТ одељењe врањске гимназије  за  Пчињски округ  у обавези су да пошаљу мејл гимназији „Бора  Станковић“ у  Врању  на адресу  vrgimnazija@gmail.com   и попунe електронски образац пријаве. Заинтересовани ђаци који нису успели да изврше онлајн пријаву или се нису уопште пријавили, могу да се пријаве  лично још данас у школи. Оверен примерак пријаве је доказ да је извршено пријављивање – рекла је Мишић Станковић.

Пријављивање за полагање пријемних испита истиче данас 21. маја 2020. године.

 

 

Подели: