Врање Врањанцима: ЈС нема комлетну одборничку листу

Група грађана „Врање Врањанцима“ демантвала је наводе Дејана Манића, председника ГрО Јединствене Србије да су сви кандидати на листи Јединствене Србије  у Врању чланови ове странке. Преносимо саопштење у целости.

Нису тачни наводи Дејана Манића да су свих 65 кандидата на листи Јединствене Србије чланови ЈС.  ГГ „Врање Врањанцима“, је имала два своја кандидата и то Димитрија Цветковића и Миљану Стојановић, који су повукли своју кандидатуру са листе ЈС и тиме показали приврженост и лојалност лидеру ГГ „Врање Врањанцима“, др Милошу Николићу.

ГИК је својим Решењем 013/83/2020/10 то и потврдила.

Фото: решење и образложење

ГГ „Врање Врањанцима“ наводи даље да се неће служити манипулацијама, лажима, и преварама, већ реалним аргументима и доказима. Наставиће промоцију својих програмских начела, а у току сутрашњег дана саопштиће и са ким наступа на локалним изборима у граду.

Једна је истина, наш председник Милош Николић није изнео неистине када је рекао да су се два кандидата повукла са листе. Сада Дејан Манић, носилац листе ЈС у Врању, остао без два кандидата и на предстојеће локалне  изборе иде са непотпуном листом за Скупштину града Врања, наводи се у саопштењу ГГ „Врање Врањанцима“.

Подели:

Пратите нас и на друштвеној мрежи Фејсбук