Драган Стевановић: Треба да живимо и да радимо за нашу децу

Гостујући у програму наше медијске куће, државни секретар у Министартву привреде и потпредседник Извршног одбора Српске напредне странке Драган Стевановић, рекао је да главна порука Српске напредне странке у овој кампањи јесте да треба да живимо и да радимо за нашу децу. Он се захвалио Врањанцима на безрезервној подршци Српској напредној странци и председнику Александру Вучићу.

– Треба да разумемо да време у коме јесмо не припада само нама, него да и данас имамо одговорност за оно што ће се дешавати за наредних 7, 10, 15 или 20 година. И зато је слоган наше странке „За нашу децу”. Ми смо у редовним околностима показали да смо спремни да све своје капацитете и механизме које имамо ставимо на располагање, а то умемо и у ванредним околностима да урадимо – изјавио је Стевановић.

Највећи адут Српске напредне странке за наредне изборе, према његовим речима, јесу резултати и у контексту економске консолидације државе, враћања политичког међународног кредибилитета, као и у контексту враћања теме Косова и Метохије за сто пред међународним институцијама.

– Ми смо странка која је показала да не уме да калкулише, која не прича оно што људи воле да чују, него ствари осликава онаквима какве заиста у животу реално и јесу и која уме да се суочи са слабостима. Ми смо показали да држава у рукама Српске напредне странке јесте држава у сигурним рукама, држава која заиста жели да се брине о својој будућности и о својој деци – објаснио је државни секретар у Министартву привреде и потпредседник Извршног одбора Српске напредне странке Драган Стевановић.

Стевановић је позвао све Врањанце и све оне у целој Србији да дају подршку председнику Вучићу и Српској напредној странци, да 21. јуна изађу на изборе и на тај начин покажу врхунски патриотизам и одговорност према себи, својој држави и перспективи.

Подели: