Руководство ГрО СНС у Врању обишло МЗ Доње Врање – Миленковић најавио рехабилитацију Шуматовачке улице и изградњу Шантићеве улице

Руководство Градског одбора Српске напредне странке у Врању данас је обишло локације у Месној заједници Доње Врање, на којима се изводе или су изведени значајни радови. Овом приликом обишли су улице Радничку и Марије Кири и Регионални центар за ванредне ситуације. Носилац одборничке листе у Врању „Александар Вучић – За нашу децу” др Слободан Миленковић најавио је радове у Шуматовачкој и Шантићевој улици.

Кандидати за народне посланике изборне листе „Александар Вучић – За нашу децу” Славиша Булатовић и Милан Илић и носилац одборничке листе у Врању „Александар Вучић – За нашу децу” др Слободан Миленковић, заједно са представницима највишег руководстава Градског одбора Српске напредне странке обишли су МЗ Доње Врање. Облазак су почели од Радничке улице, тачније видиковца који је уређен а на коме се поносно вијори српска застава.

Фото: Врањска плус

-Данас обилазимо МЗ Доње Врање и кренули смо са обиласком из Радничке улице, односно једног прелепог видиковца који смо направили у мандату Српске напредне странке. Ако се сетимо 2016. године какав је улаз био у град са северне стране и сада упоредимо, видимо да је заиста, огромна разлика и да оваквим уласком у град можемо заиста да се поносимо – рекао је носилац одборничке листе у Врању „Александар Вучић – За нашу децу” др Слободан Миленковић.

Затим је уследио обилазак Регионалног центра за ванредне ситуације који представља један од значајних пројеката за град Врање и који се реализује заједно са Министарством унутрашњих послова.

-То је један велики капитални пројекат који се реализује у Месној заједници Доње Врање, вредност инвестиције је око 800 милиона динара са комплетним опремањем. Очекује се завршетак 2021. године – истакао је Миленковић.

Руководство и чланови Градског одбора СНС потом су се упутили у улицу Марије Кири која по речима Миленковића није била лака за уређење. Он је најавио и радове у Шуматовачкој и Шантићевој улици.

-Сада се налазимо у улици Марије Кири, она је била препознатљива по томе што је изузетно компликована, имовински је била оптерећена. Међутим, успели смо да решимо све те проблеме, наше службе у граду су то марљиво и заиста вредно радиле. Сада имамо једну лепу саобраћајницу у доњем делу града дужине око 700 метара и ако саберемо све ово што смо урадили у МЗ Доње Врање вредност инвестиције је око 93 милиона са ПДВ-ом. У наредном периоду, у наредних неколико дана, рехабилитоваћемо Шуматовачку улицу, а потпуно кренути у изградњу исто тако веома проблематичне што се тиче имовине Шантићеве улице. Више деценија уназад је покушавано да се та улица асфалтира, ми смо коначно успели све те проблеме да решимо, урадили пројекат и добили грађевинску дозволу и у наредном периоду и Шантићева улица ће бити асфалтирана. Тако да се трудимо да заиста учинимо све да и у овом делу града живот буде лепши да деца као што можете да видите возе бицикле и тротинете, да се радују пролећу, да се радују лепим данима и да живот свој учине лепшим – истакао је Миленковић.

Фото: Врањска плус

 

Председник Месног одбора Доње Врање Градског одбора Српске напредне странке у Врању Саша Пешић, рекао је да пре четири године није овако изгледала месна заједница и да је било доста захтева.

-2016. смо имали другачији поглед на нашу Месну заједницу Доње Врање. Сада после 4 године можемо да видимо да су уређени паркови, уређене су улице. С тиме нећемо да станемо ни у наредне 4 године, слушаћемо глас народа. Ја мислим да ћемо да успемо, да још лепши живот пружимо нашим грађанима – нагласио је Пешић.

Обиласку МЗ Доње Врање присустовали су осим руководства ГрО СНС у Врању и чланови и симпатизери ове политичке опције.

 

Подели: