Руководство ГрО СНС у Врању обишло Содерце, Стропско и Дубницу

Руководство Градског одбора Српске напредне странке у Врању након обиласка МЗ Доње Врање обишло је три села надомак Врања: Содерце, Стропско и Дубницу. У овим селима они су обишли локације где је доста урађено на инфраструктури и разговарали са мештанима.

Након посете Месној заједници Доње Врање руководство ГрО Српске напредне странке у Врању на челу са кандидатима за народне посланике изборне листе „Александар Вучић – За нашу децу” Славишом Булатовићем и Миланом Илићем и носиоцем одборничке листе у Врању „Александар Вучић – За нашу децу” др Слободаном Миленковићем обишло је села: Содерце, Стропско и Дубницу где су разговарали са мештанима. Они су обишли локације где су изведени инфраструктурни радови и једну од највећих инвестиција Задружни дом у Дубници који је у изградњи. Зграда је површине 2.000 метара квадратних и обнова је била неопходна.

Фото: Врањска плус

-Овај Задружни дом је одавно почео да се ради али у мандату Српске напредне странке је кренуо да се поново обнавља буквално из пепела. До сада је уложено 23 милиона динара и потребно је још око 10 милиона динара да бисмо га у комплету завршили. Веома је битно да на селу поред тога што људи се баве пољопривредном производњом да имају и садржај. Због тога нам је битно да завршимо домове не само у овом селу већ и у другим селима- рекао је носилац одборничке листе у Врању „Александар Вучић – За нашу децу” др Слободан Миленковић.

Први човек ГрО Српске напредне странке у Врању и кандидат за народног посланика на изборној листи „Александар Вучић – За нашу децу” Славиша Булатовић захвалио се људима из ових села на подршци коју су пружили у претходне 4 године и изразио уверење да су и чланови и симпатизери па и сви грађани свесни да су показали одговорност у раду.

Фото: Врањска плус

-Никоме нисмо давали лажну наду и лажна обећања и то је нешто што издваја политику Српске напредне странке од осталих странака. Почев од 2016. ниједног тренутка локално руководство на челу са градоначелником Миленковићем није људима обећавало нешто што није могло да се уради. Позвао бих све људе из овог села и из града да 21. јуна кад крену на биралишта имају у виду и резултате које је локална самоуправа остварила али наравно и планове за наредни период, односно за наредни мандат- поручује кандидат за народног посланика на изборној листи „Александар Вучић – За нашу децу” Славиша Булатовић.

Председник Месног одбора Дубница ГрО СНС у Врању Милош Трајковић захвалио се свима који помажу развој села. Овде је доста уложено и у реконструкцију енергетске мреже о чему је говорио потредседник ГрО СНС у Врању Горан Николић.

На крају посете уручен је компјутер како би рад у Месној заједници у Дубници био лакши.

Подели: