Представници ГрО СНС у Врању обишли Месне заједнице Два Бреста, Горњи Асамбаир и Доњи Асамбаир

Руководство ГрО Српске напредне странке у Врању данас је обишло Месне заједнице Два Бреста, Горњи и Доњи Асамбаир. Носилац одборничке листе у Врању „Александар Вучић – За нашу децу” др Слободан Миленковић рекао је да је много тога урађено у претходне четири године.

Данашњи обилазак Месних заједница, кандидати за народне посланике изборне листе „Александар Вучић – За нашу децу” Славиша Булатовић и Милан Илић и носилац одборничке листе у Врању „Александар Вучић – За нашу децу” др Слободан Миленковић, заједно са представницима највишег руководства Градског одбора Српске напредне странке почели су од парка у Месној заједници Два бреста. Након тога обишли су локације у Месним заједницама Горњи и Доњи Асамбаир, улицу Будисава Шошкића која је асфалтирана, потом Драгачевску улицу и улицу Михајла Пупина која је преко 40 година чекала асфалт. Обилазак се завршио код новог комплекса зграда за припаднике снага безбедности. Носилац одборничке листе у Врању „Александар Вучић – За нашу децу” др Слободан Миленковић рекао је да је много тога урађено у претходне четири године.

Фото: Врањска плус

-Многе улице које овде деценијама нису биле асфалтиране, ми смо то решили у мандату Српске напредне странке и могу да кренем да набрајам од Будисава Шошкића, Драгачевске, Михајла Пупина, Пушкинове. У наредном периоду решаваћемо имовинске проблеме и много улице у овом насељу које су нерешене попут Меше Селимовића,  Народног фронта, Војводе Вука, Ђорђа Андрејевића Куна и још других улица које нажалост нико није хтео до сад да уопште размишља о томе да крене имовински да решава и да добијемо за то грађевинску дозволу. Процедуре су у току и ја се надам да ћемо у наредних неколико месеци све то да завршимо и да комплетно реконструишемо те улице- рекао је носилац одборничке листе у Врању „Александар Вучић – За нашу децу” др Слободан Миленковић.

Ово насеље је добило додатну вредност на атрактивности завршетком изградње станова за припаднике служби безбедности истакао је Миленковић. Иначе, овде је изграђено у првој фази 186 станова.

-У наредном периоду за отприлике месец и по дана кренуће се са изградњом још 5 стамбених јединица и 298 станова. Ако све ово саберемо и сакупимо заиста је много уложено и у комуналну инфраструкутуру као и у саме станове. Оно што још бих желео да издвојим то је да на саобраћајном полигону где је била и испостава саобраћајне полиције градиће се нова полицијска станица као и етажна гаража и нова потпуно котларница. Нова инвестиција јесте да смо овде и топловод поставили, нову котларницу и да ово насеље у перспективи ће имати и даљински систем грејања. То су огромне инвестиције и све то не бисмо могли да завршимо да није било директне помоћу Републике Србије, Владе РС. Желим да нагласим да је све ово урађено у мандату Српске напредне странке- истакао је Миленковић.

Кандидат за народног посланика изборне листе „Александар Вучић – За нашу децу” Милан Илић каже да је Српска напредна странка на челу са председником Александром Вучићем урадила много тога у претходних неколико година.

Фото: Врањска плус

-Успели смо да од једне земље која се 2012. године налазила буквално пред банкротством створимо државу која данас има један од највећих привредних раста у Европи. Успели смо да стопу незапослености сведемо на историјски минимум испод 10 процената а просечна плата у децембру месецу 2019. године је износила око 520 евра. Пензије расту континуирано и то је најбитнија ствар. Оно што бих исто нагласио, јесте да је за време владавине Српске напредне странке од 2012. године Србија била 2018. и 2019. године лидер у региону по броју привучених директних страних инвестиција. Србија је у 2018. и 2019. години имала директне стране инвестиције збирно веће него све бивше југословенске републике заједно-рекао је кандидат за народног посланика изборне листе „Александар Вучић – За нашу децу” Милан Илић.

Илић је рекао да је много урађено и по питању инфраструктуре, те да је изграђено преко 350 километара новог ауто-пута, многе брзе саобраћајнице и многи регионални путеви.

-Ми не желимо ту да станемо. Желимо да наставимо да градимо и путеве и школе и болнице и вртиће широм ове наше земље, за нашу децу. Желимо да градимо бољу будућност за све грађане Србије и за нашу децу. Српска напредна странка ће наставити да се бори, да ради и оно што је најважније јесте да грађани Србије препознају борбу, жељу, мотив и ентузијазам свих припадника Српске напредне странке на челу са председником Александром Вучићем и због тога Српској напредној странци највише верују- нагласио је Илић и подсетио на план који је председник Србије представио крајем прошле године Србија 20-25 обухвата преко 14 милијарди евра које ће бити уложене у наредних 5 година у разне области- нагласио је кандидат за народног посланика изборне листе „Александар Вучић -За нашу децу“ Милан Илић.

 

 

Подели: