Руководство ГрО СНС у Врању обишло Горњи и Доњи Вртогош и Павловац- у ова три села уложена значајна средства

Након обиласка месних заједница у граду руководство ГрО Српске напредне странке у Врању обишло је села Горњи и Доњи Вртогош и Павловац. Они су обишли између осталог путну инфраструктуру и разговарали са мештанима.

Представници Српске напредне странке у Врању истичу да се улаже и у села и у град и да се ради паралелно на развоју сеоских и градских месних заједница. Руководство Градског одбора Српске напредне странке у Врању обишло је Горњи и Доњи Вртогош и Павловац. На улагањима и свему што су урадили за село Павловац захвалио им се председник МЗ Павловац Игор Нешић.

Фото: Врањска плус

-Сад наша деца, ромска деца више не газе блато. Имамо стадион, имамо асфалт, реновирана је црква, одрађени су подвожњаци и један и други, одрађена су аутобуска стајалишта. Безбедно је одрађен прелаз. Значи свим срцем у име села Павловца захваљујем се градоначелнику Миленковићу, председнику Булатовићу, заменицима и свим члановима Градског осбора. Ми смо презадовољни – нагласио је председник МЗ Павловац Игор Нешић.

Значајна средства уложена су у ова три села Горњи и Доњи Вртогош и Павловац.

Фото: Врањска плус

-Само у ова три села уложили смо из локалног буџета преко 11 милиона динара. Поред тога, ту је и улагање из буџета Републике Србије у смислу појачања електричне енергије. Циљ нам је да у сваком селу, у сваком делу нашег града уложимо подједнако и да сви виде бенефите нашег рада. У селу Павловац асфалтирано је скоро километар пута, у селу Горњи Вртогош 750 метара пута, а у Доњем Вртогошу близу 800 метара. Наставићемо да улажемо у комуналну инфраструктуру, јер желимо да се развија пољопривредна производња и да млади остану на селу- рекао је носилац одборничке листе у Врању „Александар Вучић – За нашу децу” др Слободан Миленковић.

У такозваним моравским селима Дубица, Горњи и Доњи Вртогош, Давидовац, Павловац у претходном периоду доста је урађено на инфраструктури а решени су и проблеми са електроснабдевањем.

Фото: Врањска плус

-Извршена је реконструкција целокупне нисконапонске мреже у Дубници, Горњем и Доњем Вртогошу, Давидовцу, положен је десетокиловолтни кабал од Давидовца до Доњег Вртогоша и извршена комплетна реконструкција трафо станице у Ристовцу, из које се напаја читав овај крај, тако да могу са задовољством да кажем да у последње две године буквално немамо никаквих проблема у овом крају са напајањем- каже потредседник ГрО СНС у Врању Горан Николић.

 

Фото: Врањска плус

Кандидат за народног посланика изборне листе „Александар Вучић – За нашу децу” Славиша Булатовић каже да конкретни резултати стоје иза локалне власти од 2016. године када је Српска напредна странка преузела одговорност у граду. Булатовић каже да је за њих 21. јун битан датум јер желе да наставе оно што су као тим започели а то је да у свим селима и граду решавају проблеме. -Да имамо нове путеве, улице, нове тргове и школе. Наша политика није да дођемо недељу дана пре избора и да са људима онда разговарамо и да дајемо лажна обећања а да онда не можемо од срамоте да им се појавимо на очи, већ да свако од нас може са грађанима да разговара и у њиховом месту или у својој канцеларији. Верујем да то људи препознају и да ће 21. јуна врло добро знати коме да дају подршку јер захваљујући одговорној политици нашег председника ми смо успели да од 2014. године извучемо државу из амбиса а захваљујући одговорној политици локалне власти на челу са градоначелником Миленковићем ми смо успели да град ставимо на ноге- поручио је кандидат за народног посланика изборне листе „Александар Вучић – За нашу децу” Славиша Булатовић.

Српска напредна странка на предстојећим парламентарним и локалним изборима који се одржавају 21. јуна налази се под редним бројем 1.

Подели: