Свечано отворен ексклузивни салон компаније намештаја  „Форма Идеале“

У Улици Партизански пут у Врању данас је свечано отворен ексклузивни салон добро познате компаније која послује у Србији пуних 25 година и препознатљива је као лидер у индустрији намештаја. Реч је о компанији Форма Идеале која у својој понуди осим комплетног асортимана плочастог и тапацираног намештаја има и асортиман из партнерског програма. Удобност плус квалитет  једнако је задовољан купац и зато је 25. година део вашег дома – Форма Идеале!

-У новом изложбеном – продајном простору Форма Идеале који се простире на преко 500 метара квадратних посетиоце очекују акцијски попусти и снижење од 20 одсто на комплетан асортиман. У новом салону Форма Идеале ексклузивно је представљен комплетан асортиман плочастог и тапацираног намештаја највећег српског произвођача намештаја Форма Идеале, као и асортиман из партнерског програма. Форма Идеале је лидер у производњи и продаји плочастог намештаја у Србији и региону. Развојни пут растућег предузећа резултат је добре организације, пажљивог планирања и константног и детаљног проучавања захтева и могућности тржишта. Форма Идеале се данас сврстава у ранг великих предузећа, са преко  хиљаду 700 запослених. Инвентиван наступ на тржишту, стална едукација стручног кадра, квалитет понуде и атрактивне цене оправдавају изграђени препознатљиви имиџ компаније већ 25 година .

Производња ове компаније реализује се у два производна погона, у Крагујевцу и Мајданпеку, уз примену најсавременијих технолошких процеса. Производно-складишни простор се простире на приближно 70 хиљада метара квадратних, а пословање се реализује уз подршку готово 1.700 запослених.на најбољи однос цене и квалитета, оправдано смо заузели место производног и тржишног гиганта у производњи намештаја, као брзорастућој грани индустрије. Годишњи капацитет производње износи 2 милиона 500 хиљада комада плочастог намештаја, а извоз се реализује на четири  континента у преко 50 земаља .

Малопродајна мрежа салона Форма Идеале је највећа у Србији, простире се у више од 30 градова и броји 38 салона. Компанија обележава 25 година успешног пословања и константног развоја.

 

Подели: