Шешељ у Врању поручио: Изађите на изборе јер одлучујете о својој судбини

Председник Српске радикалне странке др Војислав Шешељ данас је посетио Пчињски округ. Најпре је обишао Врање, а потом се упутио у општину Трговиште.

Српски радикали су одлучили да у овој кампањи не држе предизборне скупове ни јавне трибине на отвореном, рекао је на почетку свог излагања председник Српске радикалне странке др Војислав Шешељ и истакао да је његов задатак обилазак општинских одбора и провера њихове спремности за предстојеће изборе.

Фото: Врањска плус

– Ми желимо где год прођемо цензус да наша странка учествује у локалној власти. Ми смо увек коректан коалициони партнер. Никада се други нису устезали да са нама формирају коалицију након избора на локалном нивоу јер знају да располажемо поштеним и часним људима који су од речи, не улазе ни у какве корупционе и криминалне афере. На републичком нивоу, ми смо свесни да су напредњаци још исувише јаки да бисмо их могли оборити са власти. Зато се спремамо да опет будемо опозициона политичка партија као и до сада, али желимо да имамо много већи број народних посланика како бисмо још боље деловали у Народној скупштини, како бисмо били опозиција власти у правом смислу те речи, али не и опозиција Србије – поручио је Шешељ.

Међу 15 најважнијих тачака програма Српске радикалне странке налазе се укидање јавних извршитеља и изградња специјалне болнице за ретке болести.

– Старијим грађанима Србије поручујем да на изборе свакако изађу јер одлучују о својој судбини у наредне 4 године. Поручујем да гласају по својој савести и према својим интересима – изјавио је први човек српских радикала.

У оквиру своје посете Пчињском округу, након Врања Шешељ се упутио у општину Трговиште.

Подели: