Српска напредна странка тражи правду пред судом

Градски одбор Српске напредне странке Шабац упозорава јавност да је у Шапцу у току најсрамнија крађа и прекрајање изборне воље грађана од стране Небојше Зеленовића и његових послушника у Градској изборној комисији.

Скандалозна одлука  Градске изборне комисије, која је по налогу Душана Петровића и Небојше Зеленовића, поништила изборе у Шапцу говори о  плану да ова двојица лопова имају план да задрже власт у Шапцу упркос свему. Чак и упркос изборној вољи народа.

Српска напредна странка браниће глас народа свим правним средствима, а први корак у тој борби је жалба Управном суду од кога очекујемо да заштити изборну вољу гласача и спречи крађу гласова, незабележену у историји вишестраначког система.

Подсећамо да нико од домаћих и страних посматрача није имао ни једну једину примедбу на ток избора у Шапцу. О томе да све тече беспрекорно неколико пута се у изборном дану изјаснио и сам Зеленовић. Чланови бирачких одбора из његове странке потписали су записнике где су од 100 записника имали премедбе на само једном бирачком месту. И све је било у реду  док није  видео како су га почистили напредњаци и да га народ неће. Зеленовића је тада  ухватила паника па је Градској изборној комисији наредио да спречи, јасну као сунце, победу Српске напредне странке. Тиме је у отворени криминал гурнуо и своје најближе сараднике.

Зеленовићев председник ГИК-а  Будимир Павловић одговоран је зато што по пријему изборног материјала са бирачких места у Шапцу није утврдио резултате избора у року од 24 часа, чиме је извршио кривично дело злоупотребе службеног положаја из члана 359 став 1 кривичног законика.

Пошто је изборе убедљиво изгубио, Зеленовић је смислио невероватан план да их понавља све док на њима не победи. Међутим, пут који је одабрао је пречица која ће га најпре одвести у затвор заједно са свим његовим сарадницима  који учествују у изборној крађи. Воља народа је светиња и Српска напредна странка никада неће дозволити њено прекрајање, крађу и фалсификовање. Бранићемо глас народа свим правним средствима. И опет ћемо победити! Живела Србија! Живео Шабац! – каже ГО СНС Шабац.

Подели:

Пратите нас и на друштвеној мрежи Фејсбук