OO СНС Сурдулица: Хаос у режији Новице Тончева наставио се и после избора

Општински одбор Српске напредне странке у Сурдулици упутио је редакцији наше телевизије саопштење за јавност у коме наводи, између осталог, да са гађењем и у неверици гледа на постизборни хаос и гажење људских права и људског достојанства које се ових дана спроводи од стране СПС у Сурдулици.

– Прво смо били сведоци једног крајње перфидног и унапред смишљеног сценарија да се на чисту и позитивну кампању коју је СНС у Сурдулици водио баци љага саопштењем у коме се напредњаци оптужују за злоупотребу државних органа и куповину гласова. То је безочна и прљава лаж локалног СПС-а и управо су они на најпрљавији могући начин застрашивали људе, уцењивали их, кршили изборну тишину о чему постоје и снимци и на тај начин скупљали гласове за Новицу Тончева.

Хаос у режији Новице Тончева наставио се и после избора. Запослени у општинској управи су под страховитим притиском и терором, оптужују се да су гласали за СНС, а неки су завршили и у болници. Из неких села повлачи се механизација очигледно доведена доведена у предизборне сврхе,  организују се измишљени протести, ваде се канализационе цеви и шахте у местима где је СПС изгубио изборе, уклоњено је више десетина контејнера из села Загужање у коме је Новица Тончев доживео убедљив пораз.

Непрестане претње Сурдуличанима имају за циљ кажњавање свих оних грађана који су у огромном броју дали глас за промене, дали глас за бољу, сигурнију и извеснију будућност своје деце, дали глас за Сурдулицу која више неће бити приватна прћија Новице Тончева.

Због Сурдулице, због будућности све наше деце, борићемо се свом својом снагом да заштитимо изборну вољу грађана, да станемо на пут овој бахатој власти оличеној у Новици Тончеву, власти која не поштује право сваког човека да гласа по својој савести, власти чију бахатост, осионост и безобзирност Сурдулица не памти у својој историји – пише у саопштењу Општинског одбора Српске напредне странке у Сурдулици.

Подели:

Пратите нас и на друштвеној мрежи Фејсбук