Гласање у Врањској Бањи и Ћуковцу почело на време – одвија се регуларно

На територији града Врања гласање за избор посланика у Народној скупштини Републике Србије поновљено је на 9 бирачких места. Међу њима су и бирачко место 8 у Живинопродукту у Врањској Бањи и бирачко место 85 у Основној школи у Ћуковцу. На оба места гласање је према речима председника бирачких одбора почело на време. За гласаче су обезбеђене маске и рукавице.

Грађани Врања и Врањске Бање данас понаво гласају на 9 бирачких места на парламентарним изборима. Једно од бирачких места на којима се понавља гласање је бирачком месту 85 у Основној школи у селу Ћуковац.

Бирачко место 8 у Врањској Бањи отворено је на време према речима председника Бирачког одбора Живојина Златановића. Води се рачуна и о мерама заштите од коронавируса. Маске су обавезне.

На поновљеним изборима за посланике Народне скупштине Републике Србије грађани Врања у Врањске Бање гласају на девет бирачких места, и то на: БМ 12, МЗ Оџинка, БМ 26, Матична служба општина са КиМ, БМ 48, ОШ Смиљевић, БМ 52, ОШ Стрешак, БМ 57, Студена, БМ 62, ОШ Сикирје, БМ 82, ОШ Доње Требешиње, БМ 85, ОШ Ћуковац, и у Врањској Бањи, на БМ 8, Живинопродукт.

 

 

 

 

Подели:

Пратите нас и на друштвеној мрежи Фејсбук