Општински одбор СНС у Босилеграду најоштрије осуђује нереде у протекла два дана

Саопштењем за јавност огласио се и Општински одбор Српске напредне странке у Босилеграду у коме се каже:

-Општински одбор Српске напредне Странке у Босилеграду најоштрије осуђује нереде које смо имали прилике да гледамо у протекла два дана у Београду и у још неколико градова Србије. Несхватљиво је да у овом, веома тешком моменту кроз који пролази наша земља, неко покушава да урушава систем и злоупотребљава сваки потез који је у циљу очувања здравља и живота сваког нашег грађанина.

Дивљање на улицама, угрожавање безбедности, паљење и уништавање народне имовине од стране хулигана има за циљ да дестабилизује Србију која снажно одолева у борби против невидљивог непријатеља. Захваљујући одговорној политици Владе Републике Србије и председника Александра Вучића, Србија је успела да изађе као победник у првом таласу пандемије. Захваљујући здравственом систему и преданом раду здравствених радника сачувала је животе својих грађана, захваљујући  економским мерама подршке сачувала је економију и радна места.

Те резултате  као и све што је до сада урађено грађани су умели да цене и своју оцену су дали 21. јуна, када су на изборима своје поверење дали политици Српске напредне странке и њеном председнику Александру Вучићу. Међутим, то изгледа не одговара свима. И управо они, којима ово смета одлучили су да изађу на улице као предводници хулигана, да руше своју државу, уништавају народну имовину, угрожавају животе својих грађана. То је јако ружна слика коју су послали, али то није слика Србије. Слика Србије је сасвим другачија, Србија је демократска држава у којој се слуша воља народа, а народ је рекао своје на изборима и не може се изборна воља рушити на улицама. Србија је држава у којој власт води одговорну политику у интересу свих њених грађана, а институције раде да би заштитиле живот сваког појединца. Само таква политика има будућност и само преданим и и одговорним радом можемо победити свако зло и обезбедити бољу будућност за нас и нашу децу!- каже се у саопштењу за јавност ОО СНС у Босилеграду.

 

 

Подели: