Основни суд у Сурдулици организовао рад у складу са епидемиолошком ситуацијом

Основни суд у Сурдулици упутио је саопштење за јавност које је потписала председница суда Сања Стојковић.

-Имајући у виду актуелну епидемиолошту ситуацију проузроковану ширењем заразне болести COVID -19, као и закључак Високог савета судства од 6. јула 2020. године, уз примену Инструкција за рад судова у склопу примене мера превенције ширења вируса корона Градског завода за јавно здравље Београд, почев од 10. јула 2020. године је организован и рад Основног суда у Сурдулици, у седишту суда у Сурдулици, због проглашене ванредне ситуације на територији општине Судрдулица, а према Одлуци председнице општине Сурдулица.

Начин рада Основног суда у Сурдулици, у седишту суда у Сурдулици, трајаће до доношења одлуке о укидању ванредне ситуације и прецизније је одређен Одлуком председнице Основног суда у Сурдулици од 10. јула 2020. године, која је објављена на сајту суда.

Подсећамо грађане да је због проглашене ванредне ситуације на територији општине Владичин Хан, Одлуком председнице Основног суда у Сурдулици од 7. јула 2020. године, већ организован начин рада судске јединице Владичин Хан, у склопу примене мера превенције ширења вируса корона – каже се у саопштењу.

Подели: