СНС Врање: Окренули смо се будућности у којој не могу да преживе лоше навике из прошлости

Захваљујући нашем председнику Александру Вучићу, у Врању су реализовани бројни пројекти. Сигурно је  завршетак аутопута један од најважнијих пројеката који је Врање приближио будућности коју сви желимо. Међутим, све оно што је урађено протеклих година као да некоме смета. Као да жели да најсавременијим аутопутем иде назад у прошлост, где му је вероватно његов луксуз сигурнији наводи се у саопштењу које је потписао Савет за информисање ГрО СНС у Врање.

У тексту се још и каже: Последњих дана сведоци смо појединих фактора унутар Србије који би да руше све оно што је народ на недавно завршеним изборима апсолутном већином подржао. Али, захваљујући одговорној политици коју Србија данас води, у Србији нема простора за стварање било каквих творевина прошлости, посебно не од стране оних који би да узму закон у своје руке.

Појединци морају да схвате да смо се окренули будућности у којој не могу да преживе лоше навике из прошлости. Идеја богомдане или наслеђене државне функције неће преживети у друштву одлучних, одговорних људи, свежих идеја и нове енергије.

Они који нису достојни да следе визију будућности економски јаке, стабилне и независне Србије, постају део прошлости чијих су убеђења вечити заробљеници, каже се у саопштењу ГрО СНС у Врање.

Подели: