Булатовић: Скоро седам година Стевановића и мене лажови из Инфо-Врањских прогоне, смењују, свађају, хапсе, осуђују…

У нашу редакцију је стигло саопштење председника Градског одбора Српске напредне странке у Врању Славише Булатовића које преносимо у целости.

-Пре свега, поручио бих онима који брину у каквим сам односима са Драганом Стевановићем, потпредседником Извршног одбора Српске напредне странке, да никада нисмо били у бољим односима.

Инфо-Врањске могу да лажу, и то им доста добро иде, али да воде кадровску политику Градског одбора Српске напредне странке у Врању, то им не иде од руке баш никако.

Замислите колико треба да сте неспособни да не спроведете у дело нешто за шта се скоро седам година свакодневно залажете, и при том не бирајући ни средства, ни начине. Јер толико мене и господина Стевановића лажови из Инфо-Врањских прогоне, смењују, свађају, хапсе, осуђују… Да смо најгори на свету морали би за седам година бар једно слово о нама позитивно објавити. Могу да разумем да нисте могли о приватизацији Симпо Цвећа, јер је ваш новинар добио стан од те фирме, али што не поменусте бар „Скадар на Бањштици“ који смо после 40 година решили, као и много тога.

Али, на вашу велику жалост и несрећу, људи у Бањи знају да све што је до сада урађено, не би било могуће без подршке господина Стевановића.

И да будем искрен према вама таквима, срећан сам што сам део тима са којим у Врању, Врањској Бањи, и уопште на југу, спроводи политику нашег председника Александра Вучића и Владе Републике Србије – каже се у саопштењу које је потписао председник ГрО СНС у Врању Славиша Булатовић.

Подели: