Унијa младих ГрО СНС: Не могу преболети што је Српска напредна странка добила поверење грађана као нико и никада до сада

У редакцију наше медијске куће стигло је саопштење за јавност Уније младих Градског одбора Српске напредне странке, потписано од стране председника Стефана Филиповића, које преносимо у целости:

– Поводом напада квази медија на функционере Српске напредне странке пласирањем лажних информација, чиме на најгрубљи начин вређају наше страначке колеге и саборце, Унија младих ГрО СНС даје пуну подршку председнику ГрО г. Славиши Булатовићу, градоначелнику Слободану Миленковићу и Градском одбору СНС у Врању.

Са огрнутим плаштом демократије и слободе писања и говора, заштићени и стимулисани од стране локалних интересџија и тајкуна, износе најгнусније и најпрљавије лажи и обмане које вређају достојанство људи и понижавају интелект људи који то читају.

Знамо да многи не могу преболети чињеницу да је на локалним изборима Српска напредна страна остварила апсолутну већину и добила поверење грађана као нико и никада до сада. Знамо да их боли чињеница да ће се Врање и у наредне четири године развијати захваљујући одговорној политици председника Републике Србије Александра Вучића и локалних функционера ГрО СНС Врање који спроводе политику председника Вучића.

Упркос апсолутној подршци коју председник ГрО г. Славиша Булатовић, градоначелник Миленковић и ГрО СНС имају у чланству и код грађана Врања, веома нас забрињава чињеница што наши коалициони партнери који су претходне четири године са нама делили одговорност власти и претендују да у наредном мандату буду наши коалициони партнери и преузму заједно са нама одговорност за развој града, остају неми на све ове лажне, фабриковане и крајње тенденциозне нападе на ГрО СНС Врање. Тиме само показују да су функције једино што их занима у политичком животу.

Изузетак и прави пример коалиционог партнера је ГГ „Врање Врањанцима“ и свака им част на разумевању локалне политике, препознавању најгрубљих напада и на храбрости да се томе супротставе и да то чине континуирано од дана када је постигнут договор о коалицији. Све остале политичке опције које себе виде у истом корпусу снага са апсолутном већином коју има Српска напредна странка, нису забринуте за најгрубље нападе на наше чланство, функционере и локалну власт чији су и сами део.

Они се вероватно више баве својим фотељама и политичким комбинацијама како да се поново дочепају дела власти који су имали у претходном периоду. А знамо да неки од њих и сами учествују у фабриковању лажи и оптужби како би дестабилизовали Српску напредну странку и тако лакше остварили своје калкулантске и егоистичне политичке амбиције.

Захтеваћемо од руководства ГрО Српске напредне странке у Врању да обавезно преиспита понашање појединих коалиционих партнера и узме у разматрање приликом компоновања владајуће већине у локалном парламенту. Мишљења смо да се такве политичке опције не залажу за напредак, просперитет и бољу будућност нашег града као и то да не следе политику коју води председник Републике Србије Александар Вучић, већ у свему виде једино свој лични и уски интерес – наводи се у саопштењу Уније младих ГрО СНС Врање.

Подели: