Српска десница Врање: Формирање власти путем преговора а не преко медија

У редакцију наше медијске куће стигло је саопштење за јавност Градског одбора Српске деснице у Врању, које преносимо у целости:

– Ових дана се у нашем граду путем медија, вероватно из превелике тежње и жеље за сазнањем а уз сарадњу интуиције и фантазије, могу чути различите комбинаторике о формирању будуће локалне власти. Разумљива је жеља представника локалних медија, за одговором на питање „Ко ће чинити власт у Врању?“, али морамо признати да нагађања свакога дана иду из једне крајности у другу.

СНС освојивши апсолутну већину може и сама да формира локалну власт, али је као најјача политичка странка наравно свесна како су гласали грађани и кога они желе у власти, пре свега за добробит нашег града и његових становника. Ко ће добити шансу за сарадњу, као и за склапање постизборне коалиције одлучиваће се путем преговора, а неће нам медији кројити власт.

У новом сазиву Скупштине града Врања Десница ће се представљати са 13 одборника, освојивши 18 % поверења бирача. Верујемо да ће СНС као државотворна странка испоштовати вољу грађана и власт поделити са оним политичким чиниоцима који имају подршку грађана – наводи се у саопштењу Српске деснице Врање.

Подели: