Филиповић: Поједине политичке странке су уморне и потребно их је заменити

Поводом наслова на једном од градских портала под називом „Не отписујте ЈС и Манића“, огласио се млади лидер СНС у Врању Стефан Филиповић.

-Убедљива победа Српске напредне странке на изборима 21. јуна јасан је показатељ одговорне политике утемељене искључиво на резултатима локалног руководства града. Рад за бољу будућност наших суграђана је једино на чему ће се заснивати будућа локална власт и никаквих комбинаторика на која су навикли антидржавни портали и квази новинари неће бити.

Жао нам је што квази новинари живе у убеђењу да народ и даље верује њиховим фабрикованим лажима које долазе из кухиње самопрозваних локалних тајкуна. Жао нам је што се не могу помирити са чињеницом да је Српска напредна странка на недавно одржаним изборима добила поверење више од 22000 грађана Врања. Антидржавни портали морају коначно да схвате да је давно прошло време када су својим лажима креирали власт у граду.

О будућим коалиционим партнерима Српска напредна странка донеће одлуку након анализе остварених резултата коалиционих партнера који су у претходном мандату делили одговорност власти са нама. Када говоримо о оствареним резултатима нисам баш сигуран да господина Манића квалификују за будућу локалну власт. Јер када после толико мандата у власти једва пређете цензус очигледно је да су лоше учествовали у власти или су власт користили на начин на који грађани то не очекују.

Поједине политичке странке су уморне и потребно их је заменити јер нас очекује период напорног рада, и једино су резултати оно што ћемо захтевати да видимо у наредном периоду, јер имамо обавезу да грађанима Врања створимо услове за бољи живот и бољу будућност – рекао је млади лидер СНС у Врању Стефан Филиповић.

Подели: