Николић: Пуна подршка СНС за дијалог у формирању тима који ће руководити градом

У нашу редакцију је стигло саопштење Групе Грађана “Врање Врањанцима“ које је потписао проф. др Милош Николић под називом “Престати са цртањем мете на челу народном посланику и председнику ГрО СНС Славиши Булатовићу од стране појединих медија и тајкунских кругова који себе називају образованом елитом – Пуна подршка СНС за дијалог у формирању тима који ће руководити градом.“ Преносимо део овог саопштења у коме се између осталог каже:

-ГГ “Врање Врањанцима“ апелује на све друштвено политичке и медијске чиниоце у граду, да престану са сихронизованим „нападима на СНС“, уз стварање атмосфере да је у граду потпуни хаос. Да се престане са лицитирањем око формирања градске власти по разним медијима и новинама, које не приличе професионалном новинарству. Ова група грађана пружа још једном недвосмислену подршку ГрО СНС у Врању, председнику и народном посланику Славиши Булатовићу, у доношењу одлуке око формирања градске власти.

Формирати тим који ће заједничким снагама играти са јасним циљевима и задацима, сихронизован, посвећен, борбен од људе са интегритетом, стручним квалификацијама, лидерским предиспозицијама из области маркетинга, економије, привреде, екологије, бизниса, туризма, културе, образовања, спорта, омладине није нимало лак посао, без обзира на реалност да СНС у Врању има 51% подршке или 38 одборника од потребних 33 за већину, од укупног броја 65 одборничких места. С тим у вези, треба се на то усресредити и поделити одговорност за руковођење градом.

Међутим, колико ми из наше политичке групације примећујемо, тиме се нико не бави, већ ко ће коју функцију добити, када ће успети доћи до СНС … нека од странака … да се истргује нека директорска фотеља, а притом иза леђа, нападају, по свим шавовима Славишу Булатовића, младог лидера СНС Стефана Филиповића чије јучерашње саопштење у потпуности подржавамо, као и сва деловања Уније младих у интересу омладине и стварању боље климе за развој и опстанак младих у граду. Такође осуђујемо вербалне нападе и увреде које су заиста непримерене – према државном секретару у министарству привреде Драгану Стевановићу (који се водећи Министарство привреде у свом делу са Булатовићем труди да привредни развој града и округа буде што бољи), као и свих осталих функционера СНС што се мора констатовати да је превршило сваку меру пристојности, професионалног и објективног  информисања, већ се иде са неком дозом острашћености и мржње, што се то раније није дешавало у политичком животу града Врања – стоји у саопштењу ГГ “Врање Врањанцима“.

Имамо обавезу и одговорност, према нашим члановима и симпатизерима, а и према свим Врањанцима и Врањанкама, да позовемо СНС , да се одупре буквално “политичком линчу“ који се води против ове странке, и одмах крене са формирањем тима, који мора пуним капацитетом да прати политику председника Вучића, јер Врање мора бити развојни покретач Пчињског округа, налазимо се на добром геостратешком положају, сигурни смо да политика председника Вучића и Славише Булатовића председника ГрО СНС у Врању и свих чланова СНС, јесте бољитак за све грађане града Врања и шире.

Да надлежни државни и локални органи покрену поступак, а сходно Закону о спречавању прања новца и финансирања тероризма, и надлежној управи, да се са испитивањем разних трансакција и пословања невладиног сектора, појединих медијских кућа редакције и свих осталих у Врању (које више поштују закон, него ли себе и своје најближе!!), крене баш из нашег града, па да све почистимо од корупције, криминала и слично и остану они који се ни пред Богом нису згрешили и будемо сви спокојни, мирни и задовољни.

У саопштењу се истиче и да је лидер ГГ “Врање Врањанцима“ проф. др Милош Николић, већ доживео неке непријатности поводом изласка у јавност и пружања јавне подршке како пре избора тако и после, СНС и Булатовићу, да и сада очекује слично или нешто агресивније, напомињући да ће у будућности јавно говорити о свему са аргументима и доказима које поседује, а поседује итекако – стоји на крају саопштења које је потписао председник ГГ “Врање Врањанцима“ Милош Николић.

Подели: