ГрО СНС у Врању: Председник Александар Вучић још једном доказао да је прави борац за очување српског националног идентитета

Поводом јучерашњег потписивања споразума у Вашингтону Савет за информисање ГрО СНС у Врању упутио је саопштење за јавност које преносимо у целости.

-Делегацијa Србије предвођена председником Александром Вучићем у Вашингтону, учинила је јуче 04. септембра читаву Србију поносном. Фотографија председника Александра Вучића у Овалном кабинету Беле Куће са америчким председником Доналдом Трампом обишла је читав свет и најавила нове странице светске историје.

Упркос ниским ударцима који су долазили од стране опозиције из Србије, преговарачки тим вођен Александром Вучићем потписао је историјски споразум о билатералној сарадњи са САД-ом, који је искључио међународно признање лажне државе Косово, што је највећа победа Србије у овом веку.

Председник Александар Вучић је по ко зна који пут оправдао огромно поверење грађана Србије, вративши оно што је до скора било за Србију потпуно изгубљено. Бранећи српски народ, историју и традицију, још једном је доказао да је прави борац за очување српског националног идентитета – каже се саопштењу Савета за информисање ГрО СНС у Врању.

Подели: