Пехар за стонотенисере Топ Спина

На пригодној свечаности у малој сали Града Врања, председнику Стонотениског клуба Топ Спин из Врања, Филипу Филиповићу, генерални секретар Стонотениског савеза Региона Централне Србије, Јован Живић, предао је пехар за освојено прво место у шампионату и за пласман у Прву лигу Србије. Домаћин стонотенисерима Топ Спина и генералном секретару Живићу био је градски већник за спорт и омладину Града Врања, Ненад  Ђоређевић. Стонотенисери Топ Спина, који су освојили прво место у Другој лиги групе Југ, иако је то било довољно за пласман у виши ранг, волшебном одлуком су морали да играју два додатна баража за улазак у Прву лигу и то један у Алексинцу а други у Новом Саду. У Алексинцу за мало нису успели али су победом над Панчевом у Новом Саду направили успех и  пласирали су се у савезни ранг такмичења.

Фото: Врањска плус

– Захваљујем се Граду Врању на подршци без које не би могли да направимо овај резултат. Град нам је омогућио оптималне услове за тренинге и такмичење. Али сва заслуга сигурно иде играчима и тренеру Браниславу Миленковићу, који су успели да без пораза у регуларном делу такмичења буду први а онда да и кроз бараж обезбеде пласман у Прву лигу“ – рекао је председник клуба Филип Филиповић обраћајући се присутнима на овој малој свечаности.

Јован Живић, генерални секретар савеза имао је само речи хвале за врањски клуб.

Фото: Врањска плус

– Изузетно ми је задовољство што сам сарађивао са овим момцима, који су показали да су се заслужено пласирали у виши ранг такмичења. Пахар је дошао у праве руке, поготово што је Топ Спин овај успех направио са својим играчима, јер је он један од ретких клубова у Србији, који се ослања на сопствени играчки кадар – рекао је Живић.

Председник клуба Филиповић, уручио је захвалнице за допринос оваквом резултату клуба, Генералном секретару савеза Јовану Живићу, градоначелнику Врања Др. Слободану Миленковићу и већнику за спорт и омладину Ненаду Ђорђевићу. По завршетку овог протоколарног дела одржан је и семинар и полагање за стонотениске судије из Врања.

Подели: