Још ауто седишта за бебе рођене 2020. године од Града

Град Врање наставио је са акцијом поделе ауто седишта родитељима који су добили бебу у овој години, а која се спроводи у оквиру активности Савета за безбедност саобраћаја. Тако је данас уручено 75, а исто толико ће бити уручено и сутра, ауто седишта за бебе које су рођене у периоду од 1. априла до 30. јуна ове године. На овај начин Град пружа подршку младим брачним паровима у одгајању потомства.

– Као друштвено одговорна локална самоуправа, већ неколико година уназад Град Врање поклања ауто седишта родитељима новорођених беба. Новим правилником све бебе рођене током ове, 2020. године добиће ауто седишта. На овај начин, осим што желимо да утичемо на безбедност деце у саобраћају и одговорно понашање сваког од родитеља понаособ, уједно желимо и да помогнемо свима вама, нашим суграђанима, у одгајању малишана. Од срца вам честитам рођење детета и желим да се радујете његовом одрастању и сваком новом дану који проводите заједно – стоји у честитки градоначелника др Слободана Миленковића, родитељима.

Због епидемиолошке ситуације изазване корона вирусом није организован велики скуп као раније, већ су родитељи долазили појединачно по седишта за своје бебе.

Извор: Градски сајт

Подели: