Зеленовићеви људи настављају са бахатошћу: Раднику уручен отказ због политичког опредељења!

Прогон политичких неистомишљеника, уцене и претње радницима јавних предузећа да ће добити отказ уколико не гласају за Небојшу Зеленовића на самом крају његове страховладе резултирају језивим потезима Зеленовићевих послушника, који у потпуности илуструју механизме његове диктатуре.

Последњи у низу скандалозних потеза Зеленовићевих сарадника је одлука директорке ЈКП Водовод Шабац Данијеле Ловрин Гавриловић, која је иначе на изборној листи Небојше Зеленовића, да раднику, водоинсталатеру у овом предузећу Ивану Васићу, ни кривом ни дужном, уручи отказ.

Једина Васићева кривица је што је члан Српске напредне странке, иако је своје политичке мотиве и нетрпељивост директорка Ловрин Гавриловић невешто покушала да сакрије некавим образложењем о „злоупотреби идентификационе картице“, чији је нестанак Васић иначе пријавио.

Како се сазнаје, отказ Васићу резултат је притисака и мобинга, који је трпео већ дуже време, искључиво због свог политичког опредељења и подршке српским напредњацима.

Васић, је како се сазнаје, међу колегама омиљен, увек спреман да помогне и како кажу, велики је добричина. Управо зато, неправда коју трпи од стране Зеленовићеве директорке изазива незадовољство свих људи који га знају и раде са њим у овом јавном предузећу.

Међу бројним скандалозним вестима које нам ових дана стижу из Шапца, а које сведоче о бахатости Зеленовићеве власти у техничком мандату, ова свакако предњачи по бруталности и кршењу људских и права на рад. Има ли правде за жртве Зеленовићевог режима?

Извор: Србија Данас

Подели: