Српска напредна странка Шабац: Одуговлачење окончања изборног процеса

Градски одбор Српске напредне странке Шабац оштро протестује због најновијег одуговлачења окончања изборног процеса од стране Градске изборне комисије, по очигледном наређењу бившег градоначелника Небојше Зеленовића и његовог политичког оца Душана Петровића.

Овај криминални тандем је, пошто је схватио, да изборе неће добити чак ни претњама, куповином гласова, подмићивањем и уценама, па чак и тровањем политичких неистомишљеника, одлучио да прибегне тешкој опструкцији наставка изборног процеса, одуговлачећи законом утврђену процедуру.

Само у том смислу може се тумачити чињеница да Градска изборна комисија Шабац још није урадила решења по приговорима, иако је истекао законски рок од 48 сати за ту радњу.

Чињеница да сигурно знају да се жалбе Управном суду могу упутити тек пошто Градска изборна комисија званично донесе решења, додатно нас учвршћује у уверењу да свој посао намерно одуговлаче, само да би Управни суд што касније одлучивао о поменутим предметима. Циљ је, јасно је, да Зеленовић и компанија добију још који дан на власти, злоупотребом закона и процедуре па чак и опструкцијом рада суда, који је већ требало да има достављену сву потребну документацију. И ово је само још један у низу прилога Зеленовићевог бешчашћа и противљења изборној вољи Шапчана. Непоштовање које је указао грађанима Шапца већ му се вратило изборним дебаклом.

За остало су надлежни истражни и судски органи, који ће судећи по свему што у страху од губитка власти чине Зеленовић и Петровић, са њима тек имати посла наводи се у саопштењу ГрО СНС Шабац.

Подели: