Динамо у суботу дочекује клуб Будућност из Добановаца

Иако играју добро у  последња три кола, фудбалери Динама из Врања не освајају бодове. Бљесак против крушевачког Трајала је било све што се бодовног салда тиче. Поред добре игре, врањских фудбалера, њима недостаје и спортска срећа на терену па се они надају да ће тај тренд престати у дуелу са екипом Будућност из Добановаца. Утакмица се игра на стадиону Јумка у Врању у суботу у 16 сати. Иако је тим Динама десеткован повредама и немогућношћу брзе регистрације нових играча, у табору врањњског тима очекују победу и освајању сва три бода.

А у Супер лиги, Радник из Сурдулице одлази на тешко гостовање Војводини у Новом Саду. Седмо коло донело је поразе ових ривала, Радник је изгубио на свом терену од Инђије а Војводина је поражена од Јавора у Ивањици, па се у овој, осмој, утакмици у шампионату очекује искупљење за претходне поразе. Сигурно велики фаворит за освајање бодова на стадиону Карађорђе у Новом Саду је домаћи тим.

Српсколигаши су играли у среду а већ их сутра очекују нова искушења у 8 колу шампионата. Морава у Владичином Хану дочекује СФС Борац из Параћина, док Пчиња из Трговишта гостује Радану у Лебану. СФС Борац је најбоље пласиран од ова 4 клуба и важи за фаворита у дуелу у Владичином Хану, док Пчиња има шансе у Лебану да се врати непоражена.

У 6 колу фудбалске Зоне Југ, Небески анђели и Врањска Бања играју против два Јединства, док Алакинце гостује у Орашју, тиму Будућности. Небески анђели на терену  базе Југ су домаћини Јединству из Горњег Стопања, док Врањска Бања гостује Јединству у Грделици. Алакинце је гост другопласираном тиму из Орашја.

 

 

 

   

 

Подели: