Зеленовић мали локални шериф бежи од избора

Градски одбор Српске напредне странке Шабац упутио је саопштење за јавност редакцији наше телевизије које преносимо у целости:

– Градски одбор Српске напредне странке Шабац констатује да је бескрајна спремност Небојше Зеленовића да се понижава само да би макар још неколико дана остао на власти.

Пошто је са својим политичким оцем Душаном Петровићем у кампањи за изборе, које је изгубио, куповао гласове, претио и уцењивао Шапчане да гласају за њега, покушао тровање политичких неистомишљеника, одлучио је на крају мандата да још једном зарад личне користи, брутално прекрши закон. Само тако се може објаснити несхватљива и противправна одлука Градске изборне комисије, која је под директним политичким утицајем Небојше Зеленовића, да поновљене изборе на 5 бирачких места у Шапцу распише тек за 03.10.2020. године.

Иако закон јасно каже да се избори понављају у року од 7 дана од утврђивања неправилности у изборном поступку, за шабачког шерифа Небојшу Зеленовића то нема никаквог значаја. Он ради како он мисли да треба искључиво у свом интересу, и овај пут као хиљаду претходних игноришући интерес и вољу народа.

Ипак, по резултатима избора је јасно да је народ видео с ким има посла и да је својим гласовима рекао превејаним криминалцима и лажовима да их више неће на челу града.

Сваки пут на поновљеним изборима Зеленовић и Петровић добијали су све мање, а Српска напредна странка све више гласова Шапчана. После последње, срамне одлуке о понављању избора за десет дана, немају чему да се надају, осим да се  још мало осрамоте, ако им све што су до сада радили није било довољно – наводи се у саопштењу за јавност Градског одбора Српске напредне странке Шабац.

Подели: