ГрО СНС Шабац: Неће бити поновљено гласање на бирачком месту Шипурске ливаде

Фото: ГрО СНС Шабац

Редакцији наше медијске куће Градски одбор Српске напредне странке Шабац упутио је саопштење за јавност које преносимо у целости:

– Градски одбор Српске напредне странке Шабац поздравља одлуку Управног суда којом се изборни процес у Шапцу приводи крају, јер неће бити поновљено гласање на бирачком месту Шипурске ливаде.

Ова одлука је још један прилог враћању изборног процеса у законске оквире из којих је упорно покушавао да га измести Небојша Зеленовић, па у том смислу очекујемо исту одлуку суда и када је реч о захтеву за понављање избора на још два бирачка места.

Не марећи за изборну вољу грађана, Зеленовић и његови сарадници измишљали су приговоре, лагали о неправилностима, док су истовремено организовали гласање у најгорим изборним условима, незабележеним у историји српског вишестраначког система.

Српска напредна странка је и у таквим, крајње неравноправним условима, добила поверење грађана и извојевала чисту и убедљиву победу.

Очекујемо да се по завршетку изборног процеса приступи конституисању скупштине и формирању  локалних органа власти, како бисмо што пре почели да испуњавамо изборна обећања, а Шабац поведемо у боље сутра – наводи се у саопштењу Градског одбора Српске напредне странке Шабац.

Подели: