ГрО СНС Врање: Господо, у ваше лоповско време, не само да су претили новинарима, него су новинаре убијали

Савет за информисање Градског одбора Српске напредне странке у Врању обратио се редакцији наше телевизије саопштењем за јавност које преносимо у целости:

– Има ли јачег доказа да сте дотакли политички талог и жабокречину, него кад сви удружени са подршком грађана далеко испод цензуса, браните доказаног лажова?

ГрО СНС Врање осећа обавезу, због грађана Врања, да тужне остатке опозиције, очигледно осакаћене краткорочним памћењем, подсети на лицемерство којим се служи бранећи Славомира Костића, са бљутавог портала Инфо-Врањске.

Вероватно заузети пљачком сопственог народа и државе, нисте имали времена да се бавите медијским слободама док сте били власт, или вам је било много лакше да крадете по мраку. Медијском мраку наравно.

Подршка коју дајете овоме озбиљно вас, све заједно, квалификује за неку здравствену установу.

И откуд вама право да себи доделите улогу браниоца новинара? То је исто као да мачка чува пацова.

Ви браните новинара који, не само да лаже и измишља, већ јавно говори, да мора до пензије да лаже и пише наручене текстове.

Господо, пошто имате кратку памет, да вас подсетимо да су у ваше лоповско време, не само претили новинарима, него су новинаре убијали. 

У ваше лоповско време убијен је новинар Вечерњих новости Милан Пантић, и то само зато јер је писао истину о вашим пљачкашким приватизацијама, миту и корупцији. Знамо да вам чињенице и истина нису сродна тематика, али само је у 2008. години забележено 144 пријављених напада на новинаре или 2011. чак 76!

Или, ако сте можда убиство Пантића заборавили, подсећамо вас да су ваши батинаши недавно претукли новинарку Гордану Узелац.

И ми треба да ћутимо? Да будемо будале које ћете да тучете сваки дан? Да говоримо да нам је лепо и да не одговарамо? Не пада нам на памет!

И надлежни треба да реагују, јер никада нећемо бежати од одговорности. Али да реагују увек, а не само када се бранимо од лажова, што нам признаћете и не иде тако лоше. Чак, може се рећи и одлично – наводи се у саопштењу за јавност Савета за информисање Градског одбора Српске напредне странке у Врању.

Подели: