ГГ Врање Врањанцима: Осуђујемо нападе на челне људе града и СНС-а

Лидер Групе грађана Врање Врањанцима, проф. др Милош Николић, обратио се саопштењем за јавност у коме је осудио нападе на челне људе града и СНС-а, који, како наводи у саопштењу, чине све за економски развој и напредак града и округа. У саопштењу Групе Грађана “Врање Врањанцима“ наводи се:

-Дужи временски период не реагујемо на разне “таблоидне вести“ које, нападима на руководство града, градоначелника Миленковића и народног посланика Булатовића, урушавају углед нашег града, привредни и пословни амбијент.“

Лидер Групе грађана проф. др Николић подсећа да је Славиша Булатовић током кампање обишао сваки засеок који се налази на територији Врања, да се подједнако залаже за сва подручја и да се труди да од Града и Градске општине Врањска Бања направи развојни и економски покретач Пчињског округа.

Николић је осудио и нападе на остале челне људе града и Српске напредне странке, као и нападе на државног секретара Драгана Стевановића. “Треба да будемо поносни што Стевановић спроводи политику председника Александра Вучића, високо позициониран у државној власти, чиме много чини за економски развој града и округа.“

“Ми као коалициони партнери СНС-а стојимо чврсто, јасно и одлучно заједно, јер једино тако можемо задржати младе и дати им могућност да остану и дају допринос развоју града, за шта се залажу и народни посланик Булатовић, градоначелник и сви функционери,“ додаје се у саопштењу.

Николић наглашава да као политичка организација нису у прерасподели одговорности добили, нити тражили неку функцију, али да остају доследни идеји да заједно раде, стварају и граде за напредно и модерно Врање.

Председник Групе грађана Милош Николић на крају саопштења закључује: “Заиста је цинично и непрофесионално поводом 12 година постајања СНС-а и честитке лидера напредњака у Врању, Славише Булатовића, писање попут Урсовац честитао и слично, ово је дотакло дно дна…“ наводи Николић.

Подели: