ГрО СНС: Нећемо дозволити да се на један овако јефтин начин руши углед и кредибилитет Српске напредне странке

Након саопштења Градског одбора Странке слободе и правде, јавности се обратио и Градски одбор Српске напредне странке у Врању. Они кажу да неће дозволити да се на било који начин, па чак и на један овако јефтин начин руши углед и кредибилитет Српске напредне странке.

– На основу саопштења које сте могли да прочитате на једном локалном квази порталу, где се оркестрирано врши напад и црта мета члану Српске напредне странке, могу рећи да ми нећемо дозволити да се на било који начин, па чак и на један овако јефтин начин, руши углед и кредибилитет сваког члана Српске напредне странке, а самим тим и углед странке.

Према нашим сазнањима, директорка Здравственог центра Врање формирала је комисију како би по хитном поступку испитала и истражила све околности у складу са законом. Овим путем апелујемо да се починиоци санкционишу.

Мало нам је чудно да чланови комби Јеремић странке дају било какве изјаве и саопштења с обзиром на то да је јавности опште и добро позната њихова вербална „комуникација“ и начин на који се они опходе према људима који не размишљају попут њих.

Такође, међу колегама жуте перјанице Ђиласове странке, добили смо информације да је она склона инцидентима, па нас уопште не чуди овакав јефтин политички покушај манипулације и прикупљање политичких поена. Ми ћемо увек на сваку њихову лаж одговарити једино истином.

На самом крају, још једном бих апеловао да надлежни органи испитају цео случај и да се починиоци казне у складу са законом – изјавио је млади лидер Српске напредне странке у Врању Стефан Филиповић.

Поводом овог случаја директорка Здравственог центра др Љиљана Антић је изјавила да је упозната са случајем и да су мере већ предузете, али не жели да случај коментарише и решава путем медија.

Подели: