Победа за крај године – Пантери били бољи од Димитровграда

Кошаркаши „Пантара“ славили су у одложеном мечу деветог кола Прве Регионалне лиге над „Димитровградом“, резултатом 95:72. Гости, који су у Врање допутовали са 9 играча, некомплетни, нису успели да се равноправно супроставе играчима „Пантера“. Међутим, и да су били комплетни „Пантери“ би славили јер су бољи тим. Овом победом Пантери заузимају друго место у групи А са 7 победа и 2 пораза.
Ово је веома успешна сезона за кошаркашки клуб Пантери.

-Ове године остварили смо пласман у Прву мушку регионалну лигу Исток. Сениорски састав забележио је само два пораза у 2020. години. Тренутно су на другој позицији у својој групи са изгледним приликама да се пласирају у плеј офф.
Млађе категорије су такође биле успешне: млађи пионири и кадети су изборили пласман у квалитетној лиги јужне Србије. Пионири су на добром путу да да се пласирају на завршни турнир КСС-а. Ове године стартовала су и девојке и то са кадетским саставом – поручили су из КК „Пантери“.

На зимској паузи у групи А ове лиге лидер је „Власотинце“, „Пантери“ су други „Ниш“ трећи и то ће бити, највероватније, списак клубова за Плеј оф. Ако се нешто непредвиђено не деси на пролеће из групе Б ће у доигравање: „Радник“ из Сурдулице, „Јабланица“ из Медвеђе, „Маринос“ из Ниша и „Морава“ из Владичиног Хана.

Извор: Спортски савез града Врања, Фејсбук КК „Пантери“ Врање

 

Подели:

Пратите нас и на друштвеној мрежи Фејсбук