Отворена прва Лидл продавница у Врању

У Врању  је отворена прва Лидл продавница, у оквиру Ритејл парка „Зона“. Понуда је разнолика а, грађани Врања имаће прилику да купују јединствене производе због којих су до данас морали да иду у друге градове.

Лидл продавница у Врању, првим купцима понудила је више од 1.800 производа, од којих је 400 произведено у нашој земљи, а прве купце дочекале су и специјалне цене и попусти.

Отварању су присуствовали заменица градоначелника Зорица Јовић, градски већници Бојан Костић и Небојша Зупанчић, као и представник Лидл компаније. Заменица градоначелника и представник Лидл компаније симболично су пресекли врпцу чиме су означили почетак рада новог објекта у Ритејл парку „Зона“.

Објекат Лидла налази се на површини од 2.300 м2, а у изградњи је учествовало пет домаћих грађевинских компанија. У овој продавници радиће 40 радника. Поводом отварања компанија Лидл Србија припремила је посебно изненађење за све будуће маме у Врању. Наиме, све маме чије се бебе роде у периоду од 14. до 21. јануара у породилишту Здравственог центра Врање добиће на поклон пакет  висококвалитетних производа за негу коже под називом „Бебина чаробна кутија“  у сарадњи са компанијом Аpello у оквиру пројекта „Таши – Таши“.

Лидл ће за купце бити отворен свих седам дана у недељи.

Подели:

Пратите нас и на друштвеној мрежи Фејсбук