Заказана седница Градског већа

У петак 15. јануара, биће одржана 20. седница Градског већа. Чланови Већа разматраће Нацрте Одлука о усклађивању пословања са Законом о јавним предузећима “Водовод”, “Kомрад”, “Нови дом”, “Паркинг сервис”, “Управа Бање”, као и Нацрт Одлуке о начину и поступку именовања директора јавних предузећа и јавних комуналних предузећа, чији је оснивач Град Врање.

На дневном реду ће бити и Предлог Решења о именовању Kомисије за преглед поднетих извештаја о реализацији пројеката по расписаном јавном позиву за финансирање пројеката из буџета града Врања у области културе у 2020. години и Предлог Решења о именовању Kомисије за доделу средстава за финансирање пројеката из буџета града Врања у области културе у 2021. години.

Биће разматран и Предлог Решења о именовању Kомисије за преглед поднетих извештаја о реализацији пројеката по расписаном јавном позиву за суфинансирање пројеката из буџета града Врања у области јавног информисања у 2020. години.

Чланови Већа разматраће и Правилник о ближим условима, критеријумима, начину и поступку за остваривање права на накнаду трошкова за вантелесну оплодњу у 2021. години и Правилник о материјалној подршци породици са дуплим близанцима и тројкама.

Извор: Градски сајт

Подели:

Пратите нас и на друштвеној мрежи Фејсбук